replica horloges replica rolex

Over ons

fotoWij (Pieter en Kim) zijn al jaren samen en hebben zeer uiteenlopende interesses. Van voetbal en Super Mario tot muziek maken en coachen. Maar één interesse hebben we al vanaf dag 1 met elkaar gemeen. Een raadspelletje lijkt me hier overbodig: bordspellen.

Elke vakantie worden eerst de spellen ingepakt en daarna kijken we of er nog wel ruimte is voor zaken als kleding en tandenborstels. Een paar jaar geleden waren wij op zo’n vakantie in de buurt van Deventer en besloten daar een dagje te gaan shoppen. En daar liepen we voorbij Koning Willem. De  etalage trok direct onze aandacht en eenmaal binnen waren we verloren. Een heus spel-walhalla ontpopte zich voor onze ogen. Er zijn dus meer mensen zoals wij! Hoera!

Uitgebreid werden wij geïnformeerd over alle spellen die ze hadden staan. Coöperatief, avontuurlijk, spellen met een hoge/ lage geluksfacor, tactische spellen en ga zo maar door. We keken onze ogen uit. Na wat een hele dag leek liepen wij zo gelukkig als twee kleine kinderen (en met een volle stempelkaart!) naar buiten met het spel Het Dorp. Waarom juist dat spel? Die had de meeste steentjes, blokjes, poppetjes, graanzakjes , muntjes etc. En daarbij zag het er fantastisch uit. We moesten het hebben.

Na ‘Het Dorp’ is onze collectie inmiddels flink uitgebreid en ons enthousiasme werkt blijkbaar aanstekelijk want inmiddels spelen wij met iedereen spellen. Als een soort goedaardig virus grijpt het om zich heen. Gezellig aan de eettafel, hapje en drankje erbij, spel op tafel en laat de avond maar beginnen.

De laatste maanden zeiden steeds meer mensen: Jullie zouden daar iets mee moeten doen! Jullie weten er zoveel van en zijn zo enthousiast! En je kijkt nu dus naar onze eerste stap van onze plannen. Beginnend met een blog en met in ons hoofd nog veel meer plannen. Maar we beginnen bij het begin… de kaarten zijn geschud, alle opties liggen open. En we hebben een bijzonder mooie hand 🙂

pebbles