replica horloges replica rolex

10.000+ backers voor TEW

28 januari 2016 bordganzen Reactie(s)

De nieuwste telg in de Tiny Epic… serie van Gamelyn Games, Tiny Epic Western had zijn doel van $15.000 al een tijdje gehaald. Inmiddels is er een nieuwe mijlpaal bereikt: de kickstarter campagne heeft de grens van 10.000 backers bereikt. Met nog negen dagen (vanaf vandaag) te gaan is het afwachten hoeveel backers er nog bij gaan komen.

Tiny Epic Western is een klein uitgevoerd spel wat de elementen van poker en worker placement combineert in een wild west setting. Het spel is speelbaar voor één t/m vier spelers en heeft een gemiddelde speelduur van zo’n 30 minuten. De artwork ziet er prachtig uit en ook de speciale dobbelstenen voegen een hoop toe aan het wild west thema van het spel.

Het backen van het spel kan vanaf acht dollar: daarvoor krijg je een ‘print & play’ versie. Geen zin om zelf te printen, knippen en plakken? Vanaf 18 dollar krijg je een ‘echte’ versie opgestuurd. Hogere bedragen zijn natuurlijk ook welkom en hoe hoger het bedrag, hoe meer je krijgt.

Bekijk de Kickstarter pagina van Tiny Epic Western of ga naar de site van Gamelyn Games om een kopie van dit spel dat ongeveer in je broekzak past veilig te stellen!

Reacties

Lees ook

Vorige post

Volgende post